Bezorgkosten - wbarendregt
achtergrond

Bezorgkosten

Bezorgkosten
Bezorgkosten
0.00
InStock
Kies de bezorgplaats
Aantal

Bezorgen

Al ons hout kan eenvoudig bij u thuisbezorgd worden. In de regio doen we dit zelf, daarbuiten kunnen bestellingen door een extern transportbedrijf bij u thuisbezorgd worden.
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, zullen we deze gereed maken voor transport. We streven ernaar uw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen.
We nemen altijd contact met u op voor het maken van een geschikte bezorgafspraak.

Bezorgkosten
De bezorgkosten kunt u hierboven toevoegen aan de winkelwagen.

Staat uw plaats hier niet bij? Dan zijn de bezorgkosten op aanvraag, neem daarvoor altijd eerst contact met ons op.
Voor een indicatie van de bezorgkosten kunt u € 1,25 per kilometer (vanaf Barendrecht) rekenen, met een minimum van € 30,-


Bezorgtijden
We bezorgen van maandag t/m zaterdag en proberen uw bestelling af te leveren tussen 8:00 en 20:00. Bij het bestellen kunt u aangeven of u een voorkeursdag heeft om uw bestelling te bezorgen, het is voor ons echter niet altijd mogelijk om aan deze voorkeur te voldoen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij altijd contact met u op om de bezorgafspraak te bevestigen.

Waar wordt mijn bestelling gelost?
We bezorgen tot zover we redelijkerwijs met een auto en aanhanger kunnen komen, meestal is dat tot aan de voortuin of het begin van de brandgang. We lossen naast de aanhanger, in verband met planning en tijd is het helaas niet mogelijk om spullen tot binnenshuis of in de achtertuin te bezorgen.
 
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN