W. Barendregt bezorgt hout ook eenvoudig bij u thuis!
achtergrond

BezorgenAl ons hout kan eenvoudig bij u thuisbezorgd worden. In de regio doen wij dit zelf, daarbuiten worden bestellingen soms ook door een extern transportbedrijf geleverd.
Wanneer u een bestelling plaats kunt u in de winkelwagen kiezen om deze te laten bezorgen. Bij het bestellen kunt u ook aangeven of u een voorkeursdag heeft om uw bestelling te bezorgen, het is voor ons in verband met de planning echter niet altijd mogelijk om aan deze voorkeur te voldoen.
We nemen altijd contact met u op voor het maken een geschikte bezorgafspraak, we streven ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren.

Bezorginformatie
We bezorgen tot zover we redelijkerwijs met een auto en aanhanger kunnen komen, meestal is dat tot aan de voortuin of het begin van de brandgang. We lossen naast de aanhanger, in verband met planning en tijd is het helaas niet mogelijk om spullen tot binnenshuis of in de achtertuin te bezorgen.

Bezorgkosten
Hieronder kunt u de bezorgkosten per zone vinden. Staat uw plaats hier niet bij? Dan zijn de bezorgkosten op aanvraag. Neem daarvoor eerst contact met ons op.
Voor een indicatie van de bezorgkosten kunt u € 1,25 per kilometer rekenen (enkele reis vanaf Barendrecht), met een minimum van € 30,-
 
BEZORGZONE 1 (€ 20,-)

Barendrecht
Heerjansdam
Hendrik-Ido-Ambacht
Rhoon
Ridderkerk
Zwijndrecht
BEZORGZONE 2 (€ 25,-)

Alblasserdam
Capelle aan den IJssel
's Gravendeel
Heinenoord
Hoogvliet
Mijnsheerenland
Oud-Beijerland
Papendrecht
Poortugaal
Puttershoek
Sliedrecht
Westmaas
BEZORGZONE 3 (€ 30,-)

Dordrecht
Klaaswaal
Nieuw-Beijerland
Nieuwerkerk aan den IJssel
Numansdorp
Pernis
Rotterdam (onder de Maas)
Schiedam
Spijkenisse
Strijen
Vlaardingen
Zuid-Beijerland

BEZORGZONE 4 (€ 35,-)

Krimpen aan den IJssel
Maassluis
Moordrecht
Piershil
Rotterdam (boven de Maas)

BEZORGZONE 5 (€ 40,-)

Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Brielle
Goeree-Overflakkee
Gouda
Zuidland
Zwartewaal

BEZORGZONE 6 (€ 50,-)

Hellevoetsluis
Oostvoorne
Rockanje

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN