We bestaan 10 jaar! - wbarendregt
koningsdag gesloten

We bestaan 10 jaar!

  14-03-2022

Vandaag bestaan we precies 10 jaar!

Op 14 maart 2012 richtte Wouter zijn eenmanszaak W. Barendregt op. In het begin werden er vooral steigerhouten meubels gemaakt maar vrij snel kwam daar de verkoop van steigerhout bij. De verkoop van steigerhout is in de loop der jaren uitgebreid met meer houtsoorten en toebehoren voor de meubelmaker, dit zorgde voor een groter assortiment en de webshop allesvoorsteigerhout.nl in 2015. Een paar jaar later, in 2017 begonnen we met de (online) verkoop van stalen tafelpoten via stalenpoten.com.

In 2018 zijn we verhuisd naar de Van ’t Hoffstraat 31 in Barendrecht, steigerhouten meubels worden sinds die tijd niet meer gemaakt.  We richten ons sindsdien volop op de verkoop van hout en stalen tafelpoten.

Sinds 2019 hebben we een extra opslaglocatie waardoor we een nog breder assortiment hebben gekregen en ook grotere hoeveelheden sneller en uit eigen voorraad kunnen leveren.
 

We zijn trots op waar we vandaag staan. We willen al onze klanten, leveranciers en andere relaties die hieraan hebben bijgedragen bedanken voor hun vertrouwen de afgelopen jaren en hopen ook de komende jaren iedereen weer te mogen helpen aan de benodigde materialen.
 

Wouter en Bart
 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN