Vakantiesluiting 2021
header corona

Vakantiesluiting 2021

In verband met vakantie zijn we gesloten van maandag 27 september tot en met donderdag 7 oktober 2021.
Vanaf vrijdag 8 oktober staan we graag weer voor u klaar.

Wat betekent dit voor uw bestelling?
Alle bestellingen die uiterlijk op vrijdag 10 september worden geplaatst worden nog voor 27 september bezorgd. Voor orders van na deze datum kunnen we levering voor 27 september helaas niet meer garanderen, we doen wel ons best om bestellingen in de weken voor de vakantie nog zo snel mogelijk te bezorgen.
Tijdens de vakantieperiode blijft online bestellen uiteraard gewoon mogelijk, deze bestellingen worden vanaf vrijdag 8 oktober op volgorde van binnenkomst weer bezorgd.

Het afhalen van bestellingen is mogelijk t/m zaterdag 25 september. Houd wel rekening met de levertijd van (bestelbare) artikelen. Bestelbare artikelen kunnen tot uiterlijk zaterdag 18 september besteld worden!

Tijdens de vakantieperiode zijn we telefonisch niet bereikbaar en wordt de mail slechts beperkt gelezen. Heeft u dringende vragen tijdens de vakantiesluiting dan kunt u het beste een email sturen naar info@wbarendregt.nl
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN