Vakantiesluiting 2022
achtergrond

Vakantiesluiting 2022In verband met de verbouwing van onze hoofdopslag zijn we gesloten van dinsdag 18 oktober tot en met dinsdag 1 november 2022.

Vanaf woensdag 2 november staan we graag weer voor u klaar.

Wat betekent dit voor uw bestelling?
Alle bestellingen die uiterlijk op zaterdag 15 oktober worden geplaatst worden nog met de reguliere 5-8 werkdagen bezorgd. Orders van na deze datum worden vanaf woensdag 2 november op volgorde van binnenkomst weer bezorgd.
Tijdens de sluiting blijft online bestellen uiteraard gewoon mogelijk, ook deze bestellingen worden vanaf woensdag 2 november weer bezorgd.

Het afhalen van bestellingen is mogelijk t/m maandag 17 oktober. Houd wel rekening met de levertijd van (bestelbare) artikelen. Bestelbare artikelen kunnen tot en met uiterlijk woensdag 12 oktober besteld worden!

Tijdens de sluiting zijn we telefonisch beperkt bereikbaar en wordt de mail slechts beperkt gelezen. Heeft u dringende vragen dan kunt u het beste een email sturen naar info@wbarendregt.nl.
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies in ons privacybeleid.
SLUITEN